
Uzun zamandır blogumda makale yayınlamamıştım. Bugün bomba gibi bir makale ile karşınızdayım. Hızlı DA(domain authority) artırma yöntemi hakkında sizlere bilgi vereceğim. Bu yöntem hakkında ilk başta şu bilgiyi vereyim. Evet bir çok backlink almış olacağız ama bu backlinkler sitenizin seosuna çok bir etki etmeyecek. Sıralamanızı değiştirmeyecek fakat domain authority’nizi artıracak. Bu yöntem aslında da manipülasyonu olarak geçiyor yabancı kaynaklarda, biz de bugün bunu işleyeceğiz.
DA ARTIRMA YÖNTEMLERİ
Bu yöntem ile sitenizin 0 olan da’sını ortalama 1 ayda 40+ seviyelerine çıkarabiliyorsunuz. Daha yüksek olan da ları ise 50+ lara kadar çok rahat 1 ayda çıkartabiliyorsunuz. Siteniz değerlerini buradan kolaylıkla kontrol edebilirsiniz https://analytics.moz.com/pro/link-explorer/home
Aşağıdaki listeyi yazının en sonunda sitemizin webmaster forumu bölümüne ekleyeceğim, dosyayı oradan indirebilirsiniz. Şimdi size yöntemden bahsedeyim.
Öncelikle listede bulunan alisverisforumu sitesinin linkini ctrl+f yaparak değiştir kısmından kendi linkiniz yapmalısınız. Ek olarak keyword kısmını da kendi sitenize göre düzenleyin.

Daha sonrasında ise bu linkleri html koduna çevirme kısmına geliyoruz. Aşağıdaki site aracılığı ile bunu çok kolay yapabiyoruz. Binlence linki tek bir hareket ile istediğimiz keyword ile html koduna çeviriyoruz.
Bu siteye giriyoruz ve aşağıdaki gibi bir şekilde kendi bilgilerinizi giriyoruz. Bunu exceldeki sutünları kopyalayarak kolayca yapabilirsiniz.

Links yazan yere ayarladğımız linklerimizi ve keywords yazan yere de kendi keywordlerimizi sutün halinde kopyalayarak yapıştırıyoruz. Daha sonra Generate Hyperlinks butonuna basıyoruz ve html kodlarımız sol tarafta oluşuyor. Şimdi son olarak bu linkleri indexletiyoruz ve ortalama 30 gün gibi bir sürede da’nız artmış oluyor.
Hızlı da artırma yöntemleri hakkında bilgi sahibi olduk buradan sonra dosyayı indirmek için forumdaki ilgili konuya gidebilirsiniz. Ayrıca linkleri indexletmeniz için de forumda bahsettiğim yöntemi uygulayabilirsiniz.
Linklere nasıl index aldıracağımızı forum sitemize giderek bu konudan öğrenebilirsiniz. Not: Webmaster Forumu sitemizde bu konuyu kaldırdım, çeşitli otoriter bloglara yorum olarak linklerinizi ekleyerek ve ya backlink indexletme siteleri kullanarak linklerinizi indexletebilirsiniz.
Bu konu ile ilgili pek Türkçe kaynak yok ama Yabancı diliniz olmasa dahi en azından fikir vermesi açısından aşağıdaki videolara bakabilirsiniz.
Gerçekten güzel bir bilgi, kendi web sitem için DA değerini nasıl arttırabileceğim konusunda araştırmalar yapıyordum gerçekten yararlı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim hemen deneyeceğim
Çok açıklayıcı ve düzgün anlatımlı içerik olmuş web sitem için uygulamasını yapacağım.
yararlı bir bilgi olmuş yardımlarınız için bilgi paylaşımınız için teşekkürler ellerinize sağlık
Çok yararlı bir bilgi olmuş ellerinize emeklerinize sağlık kendi haber sitem için aynısını uygulayacağım
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş
Yeni açtığım kişisel web adresimde deneyeceğim teşekkür ederim
Çok iyi oldu hatta nasıl index alacağımızıda belirtmişsiniz bu daha iyi belki bu tarz backlinkleri nasıl bulacağımızı da paylaşırsınız. Teşekkürler.
bu işlemi bende sitelerim için denemiştim ve işe yaramıştı
ben yaptım olmadı hocam yorum atılan bloglara yorum attırdım ama
Gerçekten deneyeceğim. Son zamanlarda okumuş olduğum en yararlı makalelerden bir tanesi teşekkür ederim.
Domain Authortiy artırma ile ilgili o kadar yazı okudum çoğusu yanıltıcı veri veriyordu veya türkçe kaynak eksikliği vardı. Giderilmiş oldu.
Teşekkür ederim tam da aradığım şey. ellerinize sağlık.
Yazınız için teşekkürler kendi web sitem için bu çalışmayı yapacağım umarım güzel bir sonuç alırım.
Sayenizde web sitemin DA/PA değerlerini nasıl arttıracağım konusunda daha fazla bilgiye sahip oldum. Tavsiyelerinizi en kısa zamanda uygulamaya başlayacağım.
güzel ve faydalı bilgiler elinize sağlık…
Peki Google’ın gözünde nasıl bir durum olacak?
Google için bir etkisi yok sadece manipülasyon.
bilgi verici makaleler var seo açısından önemli bilgiler vermektedir. Diğer makaleler de bilgi verici.
Merhaba DA/PA değerlerinin nasıl artırılacağını konusunu uzun süredir arıyordum.
İsabetli net bilgiler olmuş, teşekkürler!
Çok işime yaradı çok teşekkür ederim
Merhaba. İçeriklerinizi çok başarılı ve kaliteli buldum.Öğrenmek istediğim bilgileri öğrenmemi sağladı, yardımınız için teşekkürer.
Teşekkürler, bilgi verici bir makale olmuş. Google’da bir etkisi yok ama bakalım bunu farklı şekillerde geliştirebilir miyim?
Sitenizden tanıtım satışları yaparken kullanabilirsiniz.
güzel ve kaliteli içerik
verdiğin yönem ile Da değerini hızlı şekilde artırmayı planlıyorum. Güzel bir kaynak olmuş. Ellerinize sağlık
Ben de sitem için bu çalışmayı yapmayı düşünüyorum. Anlatımınız oldukça iyi olmuş güzel ve değerli bilgiler için teşekkür ederim. Çalışma sonra DA değerlerini sizlere ileteceğim.
Sayenizde Sitemin DA/PA Değeri Yükselti Çok Teşekkürler.
Gerçekten başarılı bir paylaşım olmuş uzun süredir seo çalışmaları yapmama rağmen, zaman zaman baklink alımları yapsam dahi DA değerimi yükseltemedim paylaşımınız için teşekkür ederim yararlı makale olmuş teşekkürler.
Gerçekten değerli bir bilgi ve merak ettiklerimi giderdi. Artık nasıl DA değerlerimi arttıracağımı biliyorum deneyeceğim ve sonuçları sizinle paylaşacağım.
Backlink almanın faydalarını 6 ayın sonunda görmeye başladım ve sizlerede tavsiye ederim.
Başarılı bir makale olmuş hocam. Seo konusunda yeni olduğundan bu denli bilgilere ihtiyaç duyuyorum. Sayenizde kafamdaki bazı soru işaretlerini gidermiş oldum. Teşekkürler hocam
Çok teşekkürler, sayenizde web sitemin DA/PA değerini nasıl kolayca arttırabileceğimi öğrenmiş oldum.
bilgili ve guzel makale liniz olmuş yanı faydali bi içerik ben pek anlamam bu işlerden ama anlayan kişilere umarım faydasi olur iyi çalişmalar
Çok teşekkürler, uzun zaman sitemin DA/PA değerini nasıl kolayca arttırabileceğim hakkında araştırmalar yapıyordum, ancak elle tutulabilir bir türkçe kaynak bulamamıştım. Sonunda sizin yazınıza denk geldim. Çok yararlı bir makale olmuş.
Kardeşim çok güzel ve yararlı bir paylaşım olmuş böyle makale arıyordum tam bende aradığımı bulmuş oldum ve backlink alan kişilere tavsiyem backlinkler hemen etkileşim göstermiyor ben 6 ayın sonunda fayda görmeye başladım desen olacaktır.
Paylaşım için teşekkürler, DA PA ile ilgili araştırmalar yapan benim gibi kişiler için gerçekten önemli bilgiler, birazdan kendi sitem için deneyeceğim, yazılarınızı takipteyim. Birazdan kendi sitemiz için deneyeceğim.
İşime Yarayan Bir Paylaşım Olmuş, İlave Olarak Böyle DA/PA Değerlendirmeleri Alexayıda Etkiliyor Diye Biliyorum. Çok Başarılı Bir Site 🙂
Aslında Alexa ile Da Pa ‘nın bir etkisi yok. Fakat dolaylı yoldan şöyle etkisi var diyebiliriz, da pa değerleriniz arttığı için siteniz arama motorlarında yükselir ve daha çok kullanıcı çekersiniz. Bu sayede Alexa değerinizde düşmüş olur.
DA PA aslında üçüncü parti bir değerlendirme kıstası ancak reklam ve tanıtın yazısı alımları için en öncelikli kriter oldu. Yöntem için teşekkürler deneyeceğim.
Hocam güzel yazı olmuşta nasıl kullanacağım hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Mail üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.
Merhaba hocam bu linkler sitenize aslında seo olarak bir etki sağlamaz. Bunu kullanma şekli olarak linklerin sonundaki siteleri kendi siteniz ile değiştirip backlinkleri indexletmeniz yeterlidir. İndexletmek için en basit yöntemle eliteindexer kullanabilirsiniz. R10da büyük paket satın alıp çok cüzi miktarlara indexletenler oluyor.
Güzel yazı olmuş teşekkür ederim. Ben DA arttırma olayına pek çaba sarfetmiyorum şahsen. Tamamen doğal olarak artmasından yanayım ve o şekilde de oluyor zaten. Gerekli olan şey, doğru adımlar atıp bazı şeyleri zamana bırakmak diye düşünüyorum.
DA yi artirabilmek için uzun zamandır farklı yöntemleri deniyorum , yıllar geçmesine rağmen DA istediğim seviyede artmadı . Burda anlattığınız yöntemi açıkçası , bir çok forumu ve blog gezmeme rağmen görmedim ve ilgi çekici ,faydalı olacağına da eminim . Excel dosyasını indirdim . Uyguladıktan sonra faydası hakkında bu yorumum altında bilgi vereceğim .Teşekkürler
Çok yararlı bir yazı olmuş. Böyle bilgi paylaşımı yapan kişilerin var olması gerçekten ço kgüzel teşekkürler herşey için.
harika paylaşım teşekkür ederim
Çok yararlı paylaşım olmuş her yerde arıyordum sonunda buldum, teşekkürler
harika paylaşım teşekkür ederim güzel ve faydalı bilgiler
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM YENİ SİTEMDE UYGULAYACAĞIM
Teşekkür ederim, oldukça gerekli bir bilgi. Aslında tam da ihtiyaç olunan şeylerden ama bu manipülasyon sonradan sorun çıkarabilir mi acaba?
Bir sorun olmaz güvenle yapabilirsiniz.
Anlatım için çok sağolun. Benim sitem da 25. Bu mantıkta beni siz da 50+ yaparmısınız? Ücret mukabilinde olabilir. Yazı için teşekkürler.
Merhaba Selçuk bey ben şu an yoğunluktan dolayı bu hizmeti vermiyorum ama 500 tl civarı fiyatlar ile da 50+ yapanlar var isterseniz yönlendirebilirim.
Sağolun cevap için. Fiyat yüksek geldi şöyleki: zaten siz anlatmışsınız o zaman ücretsiz yapayım 😉 3 siteme yaptırmak istiyorum. Bu gerçekten oluyorsa açıkçası 1 site daha açarım da 40 üstü olunca tanıtım yazısı satılıyor.
Merhaba öncelikle bu faydalı paylaşım için teşekkürler. Ancak bir sorum olacaktı, bunu websitemize yaptığımızda kısa vadede DA artışı olunca uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı sizce?
Hiçbir sorun yaşanmaz da değeri tamamen moz ile alakalıdır.
Merhaba, verdiğiniz bilgiler çok işimize yarayacaktır. Umarım bilgilerinizin devamı gelir.
Teşekkür Ederim Yararlı Bir bilgi olmuş sayende Da Pa Artışı Oldu
Merhaba bilgiler için teşekkürler fakat forum linki kırık
Evet malesef forum kısmını kullanıma kapattık.
güzel bilgiler, teşekkürler
hocam ben bu exel dosaysnı dediğiniz gibi yapıp blogger adresimde paylaştım yani yaklaşık 30 gün sonra benim da pa değerim yükselcek mi?
hocam ben vidoda anlatılığı gibi blogger siteme yapıştırdım linkleri şimdi sitemin da pa değerleri yükselecek mi?
Evet hocam linkler indexlendiği andan itibaren yükselecektir.
Verdiğiniz yönetemle Da değerini artırmayı deniyorum umarım iyi olur.
Çözümler için teşekkürler.
Merhaba, indeksletmek için tavsiye edeceğiniz siteler veya yöntemler var mı?
Makalenizdeki detaylar güzel bilgiler içeriyor çok teşekkür ederiz.
Rica ederim iyi günler.
Gayet başarılı bir yazı olmuş.tebrikler.
Teşekkürler eksik olmayın.
Güzel yöntem.
Bana tam yardımcı olacak bilgi çok teşekkür ederim.
Bu yararlı bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Linklere nasıl index aldıracağımızı keske kaldırmasaydınız
Eliteindexer gibi premium index uygulamaları ile aldırabilirsiniz ve ya news kayıtlı bir site ile içerik girerek yapabilirsiniz.
domain authority hakkında bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim güzel makale olmuş tebrikler.
Faydalı bir makale olmuş elinize sağlık
Merhabalar,
Forum da bulunan yöntem güzel. Yazınız için teşekkürler. Ancak bu linkleri blogger da indexletir iken hepsini bir anda mı ekleyelim yoksa günde 10 adet olacak şekilde paylaşım yaparak mı yapmak daha kaliteli sonuçlar verir. Yazınız içinde teşekkürler.
Saygılarımla…
Merhaba hepsini bir anda ekleyebilirsiniz sorun olmaz zaten aşağıdaki videoda anlatıyor o kısmı.